INTRODUKTION OM PAPIR

INTRODUKTION OM PAPIR

Reliefpapir

det vigtigste papir, der bruges i relieftrykning af bøger og blade. Velegnet til vigtige værker, videnskabs- og teknologibøger, akademiske tidsskrifter og undervisningsmateriale, såsom tekstpapir. Reliefpapir kan efter sammensætningen af ​​papiret opdeles i 1,2,3 og 4 kvaliteter. Antallet af papiret på vegne af kvaliteten af ​​papir, jo større antallet af papir er værre. Relieftrykpapir bruges hovedsageligt til relieftryk. Dette papirs egenskaber ligner avispapir, men ikke helt det samme. Reliefpapirfiberstrukturen er mere ensartet, på samme tid fyldes mellemrummet mellem fibrene med en vis mængde fyldstof og gummi, og også efter blegning, som danner dette papir har en god tilpasningsevne til udskrivning. Selvom dens blækabsorption ikke er så god som avispapir, men den har ensartede blækabsorptionsegenskaber, er vandbestandighed og papirhvidhed bedre end avispapir.

Avispapir

også kaldet Hvid avis, er hovedpapiret for aviser og bøger. Velegnet til aviser, tidsskrifter, lærebøger, tegneserier og andet tekstpapir. Avispapir har følgende egenskaber: Papiret er let og elastisk, god blækabsorption, hvilket sikrer, at blækket kan fæstnes på papiret. Efter kalandrering er begge sider af papiret glatte og ikke-fnugende, så begge sider af aftrykket er relativt klare og fyldige; der er en vis grad af mekanisk styrke; god opacitet; velegnet til højhastigheds roterende print. Denne type papir er fremstillet af mekanisk træmasse (eller anden kemisk papirmasse), der indeholder et stort antal lignin og andre urenheder, som ikke er egnet til langtidsopbevaring. Opbevaringstiden er for lang, papiret vil gulne Skørt, dårlig vandmodstand, ikke egnet til skrivning.

Hent

REKLAME

Etableret i 2011, SURE PAPER er en førende papirfabrik, der hovedsageligt fremstiller offsetpapir, kunstpapir, elfenbenspap /FBB/SBS, metallisk papir, dupleks karton og ect. Hvis det er muligt, så lad mig vide dine specifikke krav, så vi kan bruge Vores erfaring og ressourcer, baseret på de forskellige behov hos indenlandske og udenlandske kunder til at tilpasse en passende plan på vægten og størrelsen af ​​papiret, eksport metoder og så videre for at sikre, at du kan købe varerne til den laveste pris.

GRUNDEN TIL AT VÆLGE OS

MODSTANDSDYGTIGHED

God kvalitet, slidstærk, slidstærk, glat og uigennemsigtig, slidstærk, god glans, ikke let at falme

STØTTE TIL TILPASNING

trykproduktion STØTTER maleri, cover, gaveæske, taske, tag og anden størrelse produktion

FABRIKSUDSTYR

Standardiseret produktion, importeret udstyr standardiseret styring med høj effektivitet


Indlægstid: 03-02-2021